PERUUTUSEHDOT

Varaamalla ajan, hyväksyt ehdot.

Ajan peruutuksen/siirron/muutoksen on tapahduttava viimeistään 48h ennen varattua aikaa. Tämän jälkeen kaikki muutokset ja peruutukset tulee tehdä vain sähköpostitse info@juliajarvenpaa.fi. En hyväksy puhelimitse/tekstarilla/somessa tulleita peruutuksia.

Alle 48h ennen varattua aikaa peruutetusta ajanvarauksesta yrityksellä on oikeus laskuttaa 100% palvelun normaalihinnasta.  

Ilmoitathan mahdollisesta myöhästymisestäsi. Yli 15min myöhästyminen tarkoittaa varatun ajan automaattista peruuntumista ja varattu aika laskutetaan hinnaston mukaan. 

Alle vuorokautta ennen peruutetuista tai kokonaan peruuttamattomista reklamaatio- tai konsultaatioajoista yritys laskuttaa 65€/alkava tunti.

Laskutuksiin yritys lisää automaattisesti laskutuslisän  (5€)

MITÄ JOS SAIRASTUN?

Sairastumista ei pysty ennustamaan ja toivonkin, että tulet ajallesi vain terveenä. Äkillisissä sairastapauksissa aikaa saa siirtää veloituksetta kerran kohtuullisen ajan päähän. Ilmoitus sairastumisesta tulee kuitenkin tehdä välittömästi ja hyvissä ajoin sähköpostitse, niin että pystyn tarjoamaan aikaa vielä toiselle asiakkaalle. Varauduthan pyydettäessä esittämään lääkärintodistuksen.