LASH LIFT - RIPSIEN KESTOTAIVUTUS 

Lash Lift eli ripsien kestotaivutus on silmäripsien kemiallinen käsittely, jossa asiakkaan omat silmäripset taivutetaan nätisti kaarelle. Kestotaivutus sopii täydellisesti, jos ei halua esimerkiksi ripsienpidennyksiä, mutta haluaa kuitenkin katseeseen eloisuutta. 

Ripsien kestotaivutus on hyvä vaihtoehto kun haluat luonnollisiin ripsiin lisää näyttävyyttä. Hoidolla voidaan saada upeita muutoksia erilaisille ripsille kuten vaaleille, suorille, alaspäin kasvaville tai pitkille ja tuuheille ripsille. Kestotaivutus sopii hyvin luonnolliseen tyyliin sekä aktiiviseen elämäntyyliin kuten esimerkiksi uimareille ja urheilijoille. Kestotaivutus on suosittu hoito myös silloin, kun ripsipidennykset eivät syystä tai toisesta ole vaihtoehto.

Kestotaivutuksessa käytetään apuna silikonisia muotteja, jotka asetetaan yläluomelle. Muottien päälle liimataan omat ripset, jotta ripset pysyvät halutussa muodossa hoidon ajan. Tämän jälkeen ripsille laitetaan taivuttavia ja kiinnittäviä aineita, joiden vaikutusaika riippuu asiakkaan ripsien laadusta. Lopuksi ripset värjätään kestovärillä, jotta lopputulos olisi mahdollisimman huoliteltu ja siisti. Kestotaivutus pysyy ripsissä noin 5-8 viikkoa, riippuen ripsien vaihtuvuusnopeudesta.

HUOMIOITAVAA ENNEN LASH LIFTIÄ

Öljyjen käyttö tekee ripseen öljypinnan, joka voi jossain tapauksissa vaikuttaa kestotaivutuksen lopputulokseen. Pinnan vuoksi vaikuttavat aineet eivät välttämättä pääse vaikuttamaan yhtä tehokkaasti. 

Ripsipidennysten poiston jälkeen voi heti tehdä lash liftin. Suositeltavaa olisi kuitenkin antaa silmäripsien levätä yhden kasvukauden verran (4-8vk), jotta ripset ehtisivät vaihtua uusiin ja parempi kuntoisiin.  

Piilolinssit tulisi poistaa toimenpiteen ajaksi.

KOTIHOITO-OHJEET LASH LIFTIN JÄLKEEN


Ripsiä ei saa pestä tai kastella ensimmäiseen 24-tuntiin. Myös meikkaaminen on kiellettyä, sillä se voi heikentää taivutuksen vaikutusta. Kestotaivutus ei "loivennu", vaan katoaa pikkuhiljaa ripsien uusiutuessa ja kasvaessa. Halutessasi voit käyttää ripsille kosteuttavaa ja ravitsevaa ripsiseerumia.