RIPSIENPIDENNYKSET - MITKÄ NE OVAT?

Ripsienpidennyksissä omiin ripsiin liimataan ripsikuituja, jolloin saadaan näyttävä lopputulos ilman ripsiväriä. Kuidut kiinnitetään omiin ripsiin ripsienpidennyksille tarkoitetulla erikoisliimalla. Ripsienpidennyksillä asiakkaan ripsistä saadaan luonnollisen tai näyttävän tuuheat - asiakkaan toiveesta ja ripsilaadusta riippuen. Valittavissa on klassiset, hybridi ja volyymiripset, joiden tekstuuri eroaa hieman toisistaan. Lopputulokseen vaikuttaa asiakkaan omien ripsien määrä ja laatu, lopputulos saattaa siis vaihdella asiakkaiden välillä. Ripsien kasvuaika on n. 60-90 päivää, mistä riippuen ripsienpidennysten kesto vaihtelee kolmesta jopa kahdeksaan viikkoon. Yleisin huoltoväli ripsienpidennyksillä on noin kolme viikkoa. Oikein laitettuina pidennykset eivät vahingoita omia ripsiä. Valittavissa mustia ja ruskeita ripsikuituja. Varastosta löytyy myös ripsien koristeluun tarkoitettuja värillisiä kuituja. Kysy lisää!

Ripsiajalle tultaessa voit etukäteen katsoa netistä kuvia ripsienpidennyksistä ja näyttää ne ennen hoiton aloittamista jotta toiveesi voidaan toteuttaa mahdollisimman hyvin. 

Uutena Suomessa meiltä saa myös UV LED -tekniikalla toteutetut ripsienpidennykset! Kysy lisää!

RIPSIENPIDENNYSTEN KOTIHOITO

Ripsienpidennysten tärkein ja ensisijainen kotihoito on säännöllinen puhdistus oikeanlaisilla ripsienpidennyksille tarkoitetuilla tuotteilla. Pidennykset pitää puhdistaa päivittäin puhdistusaineella. Hoitolassamme on myynnissä puhdistukseen tarkoitettuja Salon Volume -brändin kotihoitotuotteita.

Silmäripsien tehtävä on suojata silmää roskilta, pölyltä, lialta ym. Ripsienpidennykset keräävät niitä helposti, minkä takia päivittäinen puhdistus on tärkeää. Oikeanlainen puhdistusaine pitää huolen pidennysten ja silmien hygieniasta, parantaa ripsienpidennysten pysyvyyttä, sekä pitää volyymiviuhkat avoimina ja siistimmän näköisinä.

OHJEET

1. Puhdista ripset 1-2 kertaa päivässä (myös runsaan hikoilun jälkeen).

2. Kuivaa ripset painelemalla kevyesti esimerkiksi kasvopaperilla tai hellävaraisesti pyyhkeellä.

3. Harjaa ripset pesun ja kuivumisen jälkeen. Ripsiä voi harjailla tarvittaessa muutenkin. Turhaa mekaanista rasitusta tulisi kuitenkin välttää

4. Huollata pidennyksiäsi säännöllisesti 2-4 viikon välein.

5. Ripsihuoltoon tulisi tulla aina puhtailla ripsillä ja ilman meikkiä silmänympärysalueella.

VÄLTÄ NÄITÄ

1. Öljyjä sisältävät tuotteet. Öljy voi heikentää liimasidoksen pysyvyyttä.

2. Muiden kuin ripsienpidennyksille tarkoitettujen tuotteiden käyttöä puhdistuksessa. Marketeissa myytävät tuotteet ovat tarkoitettu usein ihonhoitoon ja voivat sisältää pidennyksille sopimattomia ainesosia, jotka voivat heikentää ripsienpidennysten pysyvyyttä.

3. Älä käytä pidennysten kanssa ripsiväriä!

4. Saunominen voi vaikuttaa pidennysten pysyvyyteen.

5. Älä koskettele ripsiäsi kovakouraisesti, nypi tai hiero niitä.


YLEISIMPIÄ SYITÄ PYSYVYYSONGELMIIN

1. Ripsien likaisuus ja kotihoito-ohjeiden laiminlyönti tai vääränlaiset tuotteet.

2. Silmien vuotaminen ripsienpidennyksiä laittaessa.

3. Jotkut lääkkeet, antibiootit tai sairaudet (esim. kilpirauhanen). Myös karvan kuntoon vaikuttavat lisäravinteet voivat muuttaa karvan laatua ja heikentää pidennysten pysyvyyttä.

4. Öljypitoisten tuotteiden käyttö, runsas meikki silmien alueella, ripsivärin käyttö.

5. Koostumukseltaan lasimainen silmäripsi tai rasvainen iho.

6. Hormonit (raskaus, imetys, e-pillerit tai muut hormonaaliset ehkäisyt) voivat vaikuttaa ripsienpidennysten pysyvyyteen.