BROW LIFT - KULMAKARVOJEN LAMINOINTIBrow Lift eli kulmien laminointi on palvelu, jolla saat kulmistasi näyttävät, tuuheamman näköiset sekä kauniisti muotoillut.

Kulmien laminoinnissa käsittelemme kulmakarvat kemiallisesti. Hoitoon sisältyy kulmien käsittely "taivutus-" ja kiinnitysaineella, kestovärjäys, sekä kulmien muotoilu vahalla tai pinseteillä. Kulmien laminoinnilla saadaan karvan tekstuuria muutettua siten, että ne pysyvät paremmin paikallaan ja ovat helpommin hallittavissa. Kulmakarvat pysyvät pitkään huoliteltuina.

Laminoinnin pysyvyys on yksilöllistä ja riippuu karvan omasta kasvuvauhdista. Kestotaivutus ikäänkuin "kasvaa" ulos sitä mukaan, kun omat karvasi vaihtuvat uusiin. 


KOTIHOITO-OHJEET KULMIEN LAMINOINNIN JÄLKEEN

Kulmia ei saa pestä eikä meikata ensimmäiseen 24 tuntiin, sillä se heikentää laminoinnin vaikutusta sekä saattaa kuivattaa karvaa. Mikäli syöt lisäravinteita, jotka vaikuttavat karvan kasvuun, laminointi voi kestää lyhyemmän aikaa, sillä kulmakarvojen kasvun myötä laminointi vähitellen katoaa kulmista. Brow lift ei "palaudu" 8 viikon aikana, vaan ns. kasvaa ulos, kun kulmasi kasvavat ja uusiutuvat. Kulmakarvojen elinkaari on 8-12 viikkoa. Laminoinnin tuomaa efektiä voit tukea ehostuksen yhteydessä kulmageelillä.

Voit käyttää huoletta kulmameikkiä ja poistaa meikkejä, vaikka sinulle olisi tehty kulmien laminointi. Suositeltavaa on ottaa käyttöön kulmia ravitseva ja kosteuttava seerumi. Kysy lisää!