KESTOPIGMENTOINTI 


MITÄ ON MICROPIGMENTOINTI?


Micropigmentointi eli tutummin kestopigmentointi on pigmentointilaitteella tehtävää kulmakarvojen, silmänrajojen ja huulten pysyvää korostamista. Se on "kestomeikki", jonka tarkoitus on helpottaa ja nopeuttaa arjen rutiineja. Kestopigmentointi on hyvä vaihtoehto varsinkin silloin, jos koet meikkaamisen hankalaksi, sinulla on meikkiallergioita tai et jostain syystä voi käyttää meikkiä esimerkiksi urheiluharrastuksen takia.

PIGMENTOINNIT HELPOTTIVAT ARKEANI JA NÄYTÄN HUOLITELLULTA JOKA PÄIVÄ 

Kestopigmentointi on lähes kivuton tatuoimista muistuttava toimenpide, joka tehdään kestopigmentointilaiteella. Laitteessa käytetään ohutta neulaa, joilla väri viedään kevyesti ihon pintakerroksiin. Tarkoituksena on luoda asiakkaalle kauniit kestopigmentoinnit, korostaen ja parantaen asiakkaan luonnollisia piirteitä. Pigmentoinnin kesto on ihosta riippuen noin 1-5 vuotta, jolloin ne alkavat haalistua pois. Tulosta voi ylläpitää ylläpitovahvistuksella. 

Kestopigmentointiin varataan aikaa 1,5-3 tuntia riippuen siitä, mitä aluetta halutaan käsitellä. Pigmentointien värit, sävyt ja mallit suunnitellaan huolella asiakkaan kasvojen piirteisiin sopiviksi. Suunnittelu tehdään paikan päällä yhdessä asiakkaan kanssa ja asiakkaan toiveita kunnioittaen. Toimenpiteen jälkeen lopputulos on aina hieman tummempi kuin suunniteltu lopputulos, mutta ihon parantuessa väri haalistuu halutun sävyiseksi.

Kestopigmentointi on aina kaksiosainen palvelu ja vahvistuskäsittely tehdään 4-12 viikon kuluttua ensilaitosta. Vahvistuksella varmistetaan se, että saamme kestopigmentoinneista viimeistellyt, kauniit ja kestävät.

Aikaa varatessasi tutustuthan huolellisesti mahdollisiin toimenpiteen esteisiin. Voit halutessasi tulla konsultaatioon ennen varsinaista toimenpidettä. Konsultaatiossa keskustelemme toiveistasi, käymme läpi toimenpiteen kulkua ja kotihoitoa.  

Käytän työssäni  turvallisia ja myrkyttömiä pigmenttejä, jotka täyttävät myös tiukat REACH- vaatimukset. Noudatan myös alaa koskevaa lainsäädäntöä. Huomioithan, että pigmentointipalvelut ovat K-18! Älä epäröi ottaa yhteyttä, jos jokin asia mietityttää!

Pigmentointipalvelut voit maksaa myös Jousto -laskulla tai osamaksulla.